Novartis: A Space For Discovery

Novartis: A Space For Discovery
Novartis: A Space For Discovery
Video: Novartis: A Space For Discovery
Video: Adam Savage Examines the Space Shuttle Discovery! 2023, February
Anonim

The Frank Gehry Bureau is thus involved in transforming an industrial estate into a space for exploration and discovery.

The master plan was designed by Vittorio Magnano Lampuniani in collaboration with renowned American landscape architect Paul Walker and artists Richard Serra and Jenny Holzer.

In addition to Gehry, projects for individual buildings of the ensemble are being developed by Tadao Ando, ​​SANAA and Diner & Diner.

The office building, designed by Frank Gehry's bureau, will be a fully glazed space located in the center of the firm's complex. The main idea of ​​the new building was the idea of ​​openness. Internal spaces smoothly merge into one another. The public area is located on the ground floor; the basement will house a computer education center and an assembly hall with 600 seats.

There will be a library above the office floors in the penthouse.

Office space will be organized according to the principle of free planning, with glass screens separating one "office block" from another will become the toughest boundaries. The central atrium - "City Square" - will help unite all Novartis employees. There and in smaller "public spaces" they will gather to discuss work issues in an informal setting.

zooming
zooming
zooming
zooming
zooming
zooming
zooming
zooming
zooming
zooming

Popular by topic